ADR en nasynchronisatie

Dialogen tussen acteurs tijdens het opnemen van beeld en geluid op een filmset worden vaak verstoord door ongewenste externe geluiden. Deze ‘setnoise’ is een veel voorkomend probleem. Om die reden worden de dialogen van de acteurs vaak opnieuw ingesproken in een studio. Deze ADR sessies (Automated Dialogue Replacement) zijn bij Droomtent Recording studio met onze professioneel en snel te realiseren.

Het uitvoeren van ADR sessies en/of het vertalen van films, TV series, documentaires en reclameboodschappen door (stem)acteurs is bij ons in veilige handen. Met de Nuendo 6 ADR taker solution zelfs een fluitje van een cent! Nu hoeft de stemacteur zich alleen maar te richten op zijn tekst en uitspraak en Nuendo zet alles in sync met het originele beeldmateriaal.

Bij Droomtent Recording studio is de set-up met extra beeldschermen voor de stemacteur(s) makkelijk en brengt een relaxte vorm van werken.

Heeft u vragen over onze ADR en nasynchronisatie mogelijkheden voor u dan kunt u ons uiteraard bellen op 0255-515701 of stuur een e-mail. Wij zijn u hiermee graag van dienst!