Audiorestauratie

Audiorestauratie is gericht op het beperken of zelfs wegnemen van ongewenste bijgeluiden op audiobestanden.

Wij kunnen je helpen!! Met behulp van onze speciale software, technische apparatuur en ervaring is het mogelijk om in de meeste gevallen het probleem voor je te isoleren en te verminderen.

Audiorestauratie is o.a toepasbaar op:

  • muziekregistraties
  • gesprekken die met een mobiel device zijn opgenomen
  • dialoogregistraties
  • microfoongeluid in het algemeen
  • camerageluid
  • vinyl, cassettetapes

Hoor je op je geluidsopname onbedoelde bijgeluiden als: Ruis, drop-outs, clicks, tikken, fluittonen, 50 Hz brom, audio-oversturing, te zachte passages en dan weer veel te hard, dichtslaande deuren, voorbij rijdende voertuigen, gezoem van airco/ventilatoren, een gillende buurvrouw of een rennende buurman enfin…., noem de andere irritante bijgeluiden allemaal maar op, wij willen je graag helpen om waar mogelijk je geluidsopname te restaureren.

H
eb je een (beschadigd) audiobestand dat een audiorestauratie hard nodig heeft stuur ons dan een e-mail of bel ons op 0255-515701 als je hierover meer informatie nodig  hebt.

Een opvallende audiorestauratie hebben wij mogen uitvoeren op een geluidsopname welke afkomstig was vanaf een mobiele telefoon die tijdens een rechtszaak met de dictafoon app de gevoerde gesprekken tussen de rechter en griffier heimelijk had opgenomen. Hoe verrassend om ineens in de Telegraaf van zaterdag een paginagroot artikel te lezen waarin deze gerestaureerde opname een belangrijke rol speelt.