Droomtent Recording Studio

Over Droomtent Recording studio

Peter WezenbeekDe studio is van Peter Wezenbeek die zijn drumsporen in de muziekindustrie ruimschoots heeft achtergelaten. Als jochie van 9 jaar is hij als drummer begonnen in een popbandje wat onderdeel was van een kindershow in de Nederlandse theaters. Tijdens deze show speelden zij Top 40 liedjes en wat eigen werk. Bijna ieder weekend was deze kindershow ergens te vinden in de theaters van Nederland. Uiteindelijk braken zij in 1983 door als The Shorts met Comment Ca Va. De single werd miljoenen keren gekocht en de band trad op in bijna alle landen van Europa. De gouden- en platina platen hangen als stille getuigen aan de muur in Droomtent. Op internet en YouTube is een rijk aanbod te vinden van alle binnen- en buitenlandse TV shows waar The Shorts zijn geweest. In de periode daarna is Peter bij verschillende bands als drummer actief geweest en bouwde hij zijn eerste analoge opname studio met de naam ‘Wesy Music’ bovenop zijn woonhuis.

Jaren later wordt Droomtent Recording studio gerealiseerd, gebouwd onder leiding van een architect die gespecialiseerd is in het ontwerpen van akoestische studio’s. In 2008 gaan de deuren open en wordt de samenwerking gezocht met andere talentvolle mensen. De studio wordt al snel een platform waarop auteurs, componisten, muzikanten, vocalisten, stemacteurs, engineers en technici verzameld zijn in een groot netwerk. Samenvoegen van elkaars talenten is een leuke en terugkerende basis voor geslaagde producties!

Het samenwerken geeft steeds weer verrassende mogelijkheden en (muzikale) oplossingen waarbij harmonie en plezier voorop staan. Het heeft de studio en haar bezoekers de afgelopen jaren veel gedenkwaardige momenten gebracht en er zijn vele vriendschappen ontstaan.

Terug naar de homepage