Ezzcape

Ezzcape

Ezzcape is de vaste band hier in Droomtent. De mooie liedjes blijven maar stromen uit de pen van Rebecca en Helmoet. Met trots werken wij mee aan al die mooie producties en inmiddels zijn we al weer bezig met het opnemen van liedjes voor het tweede album.

De volgende muzikanten werken nu in willekeurige volgorde mee aan dit bijzondere project: Rebecca Wezenbeek, Helmoet Hendriks, Peter Wezenbeek, Thomas Bekhuis, Coen Molenaar, Arjan Muusz, Tim William van Ouwerkerk, Robin van Rijswijk, Erwin Gosenson, Pim Kamp, Tarah Ouwerkerk, Mathijs Rumping, Edwin Wezenbeek, Antoine Kollee, Marco van Trigt, Johan Jansen, Amber Gomaa, Bert Wip, Erwin Aubroeck, Niels Klooster, Wouter Quispel, Lars de Rijck, Ilse Hofma.

Als je al die muzikale talenten bij elkaar voegt in een studio dan moet er toch iets moois uitkomen vinden wij, daarom geniet van de onderstaande previews, check de website www.ezzcape.com van deze bijzondere band en maak gebruik van de free downloads die Ezzcape gratis weggeeft 🙂

Van 2009 tot 2012 is in Droomtent het debuut album van Ezzcape opgenomen met de titel Head over Heels. Deze periode was een memorabele tijd waarin veel muzikanten hebben meegewerkt. Een strijkkwartet, pianisten, Hammond orgel, pedal steel, gitaristen, drummers, backingvocals en Helmoet en Rebecca als schrijvers van de nummers. Rick Duijn en Peter Wezenbeek tekenden voor de arrangementen. Het resultaat is een waanzinnig mooi album. Om met de woorden van Johan Derksen te spreken: “on Nederlands”.

Kijk op www.ezzcape.com voor het laatste nieuws.


Foto’s


Video

YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding YouTube voorvertoningsafbeelding

Tracks