Jouw song(s) opnemen?

Droomtent is een geweldige plek om jouw song(s) voor de eeuwigheid vast te leggen!
Wij hebben passie voor muziek en een professionele aanpak, humor en gedrevenheid, een relaxte en goede ambiance, persoonlijk en gezellig…., we doen er alles aan om jouw talenten en song(s) verder op weg te helpen naar de eeuwige roem. Als jouw song al die aandacht nodig heeft en je bent op zoek naar een betaalbare en professionele opname kwaliteit dan ben je bij ons aan het goede adres!

 

In Droomtent werken we in alle rust met jou mee om die juiste drum- en bassound te krijgen, de gitaren top op te nemen met de juiste microfoons, de vocalen tot het uiterste krijgen voor een goede take én…., je kan gratis gebruik maken van onze vintage gitaarversterkers en vintage instrumenten die in de studio staan!!
Koffie, thee, koek, snoep, sfeerverlichting, kortom de ideale sfeer wordt gecreëerd om jouw kunstwerk vast te leggen!

Wil je een mooie opname van je song en ben je benieuwd wat we voor je kunnen doen kom dan gerust langs voor een informerend gesprek en koffie. Stuur even een e-mail of bel ons op 0255-515701 voor een afspraak of als je vragen hebt. Wij zijn je graag van dienst.

Met veel muzikanten en vocalisten zijn we inmiddels bevriend geraakt en we hebben allemaal dezelfde passie voor muziek, klik hier om hun enthousiaste ervaring met Droomtent te lezen.