Klik en
maak een afspraak!

25% korting!

Boek nu de studio met 25% introductiekorting

 

Deze actie geldt voor ieder project!

Heb je plannen om binnenkort de studio in te duiken dan is dit je kans. Om iedereen kennis te laten maken met onze geweldige studio geven wij 25% introductiekorting op onze prijs.

Voor bands

Wil je met je complete band opnemen in de studio? Kom langs! Maak gratis gebruik van onze vintage apparatuur en ervaar de gezelligheid waar we om geroemd worden. En je houdt met de 25% introductiekorting geld over zodat je nog langer kan opnemen!!

Voor solo artiesten

Ben je singer-songrwiter of ben je zanger(es). Wil je nu eindelijk eens je liedje mooi opnemen of wil je een orkestband hebben? Kom maar op, we helpen je graag jouw droom te verwezenlijken. Boek nu de studio en ontvang de 25% korting op je boeking!

Audionabewerking, editting, Voice Over, luisterboeken en ADR sessies

Het uitvoeren van Audionabewerking, editting op bestaand audiomateriaal, Voice Over, inspreken van luisterboeken, ADR sessies, nasynchroniseren van films, TV series, documentaires en reclameboodschappen door (stem)acteurs. Nu met 25% introductiekorting!

Audiorestauratie nodig?

Je dierbare beschadigde cassettebandjes overzetten? Heb je een opname waarvan de audio beschadigd is? Kom maar op want we fixen het in de meeste gevallen en nu met 25% introductiekorting.
Audiorestauratie is gericht op het beperken of zelfs wegnemen van hoorbare schade aan audiofiles. Slechte opnamecondities en instellingen kunnen de opname flink bederven. Ruis, drop-outs, clicks, tikken, fluittonen, 50 Hz brom, audio-oversturing, gezoem van airco/ventilatoren en irritante bijgeluiden zijn voorkomende problemen die de audiofile onbruikbaar maken.

 

25% introductiekorting als je nu voor het eerst bij ons boekt

(deze actie geldt niet voor Onlinemixen)